Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αντιμετώπιση του παθογόνου Alternaria alternata σε καλλιέργειες ακτινιδίου

Η ασθένεια της μαύρης κηλίδωσης που προκαλείται από το συγκεκριμένο παθογόνο: 


  • Είναι σημαντική σε μηλοειδή σε Ιταλία και Ιαπωνία,
  • Στη χώρα μας αποτέλεσε περιοριστικό παράγοντα για την καλλιέργεια ευπαθών ποικιλιών αχλαδιού π. χ. Passa crassana και Abate Fetel, προσβάλλοντας φύλλα, βλαστούς, καρπούς,
  • Προσβάλει καρπούς εσπεριδοειδών,
  • Πολύ πρόσφατα διαπιστώθηκε και ότι προκαλεί σοβαρή σήψη καρπών ροδιάς.

  • Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο παθογόνο προκαλεί ζημιές – προσυλλεκτικές και μετασυλλεκτικές – και στην καλλιέργεια ακτινιδίων στη χώρα μας.


    Παρακάτω παρατίθενται χαρακτηριστικά συμπτώματα προσβολής φυτών ακτινιδίου. Πιο συγκεκριμένα, στα φύλλα εμφανίζονται μικρές στρογγυλές νεκρωτικές κηλίδες χρώματος καστανού-μαύρου, κηλίδες εμφανίζονται και στους μίσχους των φύλλων, ενώ η αύξηση της διαμέτρου τους είναι δυνατόν να οδηγήσει σε φυλλόπτωση (ακραίες περιπτώσεις εξάπλωσης ασθένειας). Στους καρπούς εμφανίζονται κηλίδες στρογγυλές καθισμένες, σκουρόχρωμες, που εισχωρούν σταδιακά στη σάρκα. Προσβολές μπορεί να εμφανισθούν με τη μορφή ελκών και σε ετήσιους βλαστούς.


    Οι ιδανικές θερμοκρασίες για την ανάπτυξη φαινομένων ασθένειας κυμαίνονται από 25 έως 30C, όταν ο καιρός είναι υγρός και ο αερισμός των φυτών περιορισμένος. Οι εμφάνιση μετασυλλεκτικών προσβολών στους καρπούς ευνοείται όταν έχουν προηγηθεί ηλιοεγκαύματα.

    Η αντιμετώπιση του παθογόνου απαιτεί γνώση της βιολογίας του και λήψη δέσμης μέτρων που στοχεύουν τόσο στην ελαχιστοποίηση των μεγεθών μολύσματός του στον αγρό, όσο και στην άμεση λήψη αποφάσεων φυτοπροστασίας όταν οι κλιματικές συνθηκες το επιβάλουν. Όπως έχει αναφερθεί στην περίπτωση της αντιμετώπισης του Botrytis cinerea, και στην περίπτωση του Alternaria alternata είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν τακτικές πρόγνωσης του μεγέθους αναμενόμενων προσβολών. Σοβαρά προβλήματα οφείλονται συνήθως σε βεβαρημένο ιστορικό και σε φαινόμενα ανάπτυξης υψηλών ποσοστών ανθεκτικότητας από το παθογόνο. Σ’ αυτή την περίπτωση  επιβάλλεται η έγκαιρη διάγνωση του φαινομένου και η ταυτόχρονη λήψη μέτρων φυτοπροστασίας με στόχο τις ανθεκτικές απομονώσεις του παθογόνου μύκητα.

    Παρακάτω παρατίθεται ένα προτεινόμενο πρόγραμμα φυτοπροστασίας, το οποίο θα πρέπει να προσαρμόζεται με βάση τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης κάθε φορά γεωργικής εκμετάλλευσης.

    • Μετά την συγκομιδή: και εφαρμογή θειασβεστίου (συμβατό με συστήματα ολοκληρωμένης και βιολογικής διαχείρισης),
    • Πτώση φύλλων: εφαρμογή χαλκούχου μυκητοκτόνου (π.χ. υδροξείδιο του χαλκού, συμβατό με συστήματα ολοκληρωμένης και βιολογικής διαχείρισης),
    • Εποχή κλαδεύματος: επανάληψη εφαρμογής χαλκούχου μυκητοκτόνου ή μίγματος χαλκού και θειασβεστίου (συμβατό με συστήματα ολοκληρωμένης και βιολογικής διαχείρισης),
    • Σε περιπτώσεις βεβαρημένου ιστορικού προτείνεται και τέταρτος ψεκασμός λίγο πριν την έκπτυξη της νεαρής βλάστησης (θειασβέστιο ή χαλκός, συμβατότητα με συστήματα ολοκληρωμένης και βιολογικής διαχείρισης), 
    *Οι συγκεκριμένες εφαρμογές συμβάλλουν στον περιορισμό των διαχειμαζουσών μεγεθών μολύσματος τόσο του Alternaria alternata όσο και του Botrytis cinerea ενώ οι εφαρμογές χαλκούχων όταν κατευθύνονται και στο έδαφος (περιφερειακά του λαιμού των φυτών) εμφανίζουν και προστατευτική δράση εναντίον της Φυτόφθορας.

    • Όταν οι κλιματικές συνθήκες προσεγγίζουν το ιδανικό όσο αφορά στην ανάπτυξη προσβολών από Αλτερνάρια και όταν το ιστορικό της καλλιέργειας το επιβάλει (~τέλος Μαΐου – Ιούνιος – αρχές Ιουλίου), προτείνονται εφαρμογές είτε εγκεκριμένων συμβατικών μυκητοκτόνων ή βιολογικών παραγόντων του γένους Trichoderma,
    • Έξι εβδομάδες πριν τη συγκομιδή είναι δυνατόν να εφαρμοσθούν συστήματα πρόγνωσης μετασυλλεκτικών προσβολών του παθογόνου με σκοπό τη λήψη μέρων φυτοπροστασίας κατά τη συγκομιδή (εμβάπτιση καρπών σε αιωρήματα κονιδίων του γένους Trichoderma – ταυτόχρονη αντιμετώπιση προσβολών Βοτρύτη). 


    14 σχόλια:

    1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


      Έχετε επιδοθεί σε πού να πάρει δάνεια, απορρίφθηκε από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟ είναι εδώ για να σας χορηγήσει ότι το αναμενόμενο δάνειο που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

      Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
      Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
      Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
      Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
      Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

      Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
      Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
      Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
      Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
      οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

      Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
      Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
      Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
      20 χρόνια

      Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

      . πραγματική χρηματοδότηση
      . επενδυτής ακινήτων,
      . δάνεια κατασκευής,
      . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
      . στεγαστικά δάνεια
      . Καταναλωτικα δανεια,
      . Δάνεια FHA,
      . προσωπικά δάνεια,
      . δάνεια αυτοκινήτων και
      κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

      email: lendingtreegroupinc@gmail.com

      email: lending-tree@outlook.com

      whatsapp: +1 213 419 2419

      Με ζεστή σκέψη

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

      Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

      Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

      Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

      Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

      Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

      Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

      Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Γεια σας Κυρίες και Κύριοι
      Σας επηρεάζει η οικονομία λόγω της επίδρασης αυτής της νόσου Corona Virus; Χρειάζεστε απόλυτα ένα δάνειο;
      Χρειάζεστε ένα δάνειο για να επενδύσετε στην επιχείρησή σας ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση;
      Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε ένα έργο;
      Είστε αγρότης και χρειάζεστε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε τη φάρμα σας;
      Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για να χτίσετε ένα σπίτι ή να αγοράσετε κάποια ακίνητα;
      Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;

      Εάν η απάντησή σας είναι Ναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, προσφέρουμε δάνεια σε εταιρείες και ιδιώτες.

      Προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με σημαντικό επιτόκιο 2,50% και επίσης μπορείτε να αποφασίσετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.

      Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μοναδική προσφορά δανείου, στείλτε ένα μήνυμα μέσω || novicapfinancialservices@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

      Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος, είτε χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο είτε τον φορητό υπολογιστή σας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;
      Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

      Λαμβάνοντας υπόψη τη στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων του κοροναϊού (COVID-19) στις επιχειρήσεις και την οικονομία, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις. Και με την παρουσία πλεονάσματος μετρητών στην εταιρεία μου, στοχεύουμε στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

      Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp / Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

      Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

      Χαρακτηριστικά & όφελος;
      * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
      * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
      * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
      * Ευέλικτο επιτόκιο 2,5% έως 3% ετησίως
      * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
      * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
      * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

      Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

      Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, είστε ένα βήμα μακριά για να γίνετε οικονομικά ελεύθεροι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω:
      Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
      WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998
      2020 © ️ Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
      Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
      Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

      ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
      Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

      ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
      μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
      novaglobalfinances@gmail.com

      ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
      Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

      Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
      Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
      Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Χαίρετε

      Χρειάζεστε ένα δάνειο έκτακτης ανάγκης για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00 ευρώ, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένου δανείου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεταφοράς.

      Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημα δανείου σας.

      Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκιο 3% για όλα τα δάνεια .... Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email.

      Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω

      Διεύθυνση email: ecofinance2020@gmail.com

      WhatsApp: +79258159150

      Χαιρετισμοί,
      Κύριε Όσκαρ
      ecofinance2020@gmail.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα για τους πελάτες που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά .. κάναμε αυτή τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού Μπορούμε να κανονίσουμε ένα δάνειο από 5.000 $ USD έως 500.000.000 $ USD έως και 3% τόκους Παρακαλώ απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

      Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

      Ενοποίηση χρεών

      Δεύτερη υποθήκη

      Επιχειρηματικά Δάνεια

      Προσωπικά δάνεια

      Διεθνή δάνεια

      Δάνειο για κάθε είδους

      Οικογενειακό δάνειο
      χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου επικοινωνήστε μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας WhatsApp +27653716382 επικοινωνήστε μαζί μας, Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


      Κ. Μπιλ Τζόνσον

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Do you need a genuine Loan to settle your bills and startup

      business? contact us now with your details to get a good

      Loan at a low rate of 3% per Annual email us:

      Do you need Personal Finance?

      Business Cash Finance?

      Unsecured Finance

      Fast and Simple Finance?

      Quick Application Process?

      Finance. Services Rendered include,

      *Debt Consolidation Finance

      *Business Finance Services

      *Personal Finance services Help

      Please write back if interested with our interest rate EMAIL: muthooth.finance@gmail.com
      Call or add us on what's App +91-7428831341

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. INSTANT AFFORDABLE PERSONAL/BUSINESS/HOME/INVESTMENT LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Call/Text +1(415)630-7138 Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

      We are financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? Contact us via Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

      Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Do you need loan to buy, refinance or renovate your home? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? DR.BENJAMIN FINANCIER LOANS aims is to provide excellent professional financial services which include the followings

      * Personal loan * Business loan
      * Home loan * Farm Loan
      * Education loan * Debt consolidation loan
      * Truck Loan * Car Loan
      * Refinery Loan
      * Equipment Loan
      * Hotels Loan
      * Refinancing Loan

      Yours Faithfully
      Dr Benjamin Scarlett Owen
      Whatsapp +19292227023
      Call/Text +1(415)630-7138
      NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Λάβετε μια κενή κάρτα ATM και μετρητά Καλά χρήματα / χρήματα Πληρώστε το χρέος σας απευθείας σήμερα σε οποιοδήποτε μηχάνημα ATM γύρω σας οπουδήποτε στον κόσμο. επικοινωνήστε με το blankatm156@gmail.com .. Είναι 100% εγγυημένο ασφαλές, χωρίς να ανησυχείτε για να πιάσετε, επειδή η κενή κάρτα είναι ήδη προγραμματισμένη και φορτωμένη με καλά χρήματα σε αυτό, με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ανιχνεύσιμο και έχει επίσης μια τεχνική που το καθιστά αδύνατο για να σας εντοπίσει η CCTV, δεν είμαι ηλίθιος άνθρωπος που θα βγω στο κοινό και θα αρχίσω να λέω τι δεν έχει κάνει κάποιος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Mike και επίσης για το πώς θα λάβετε την κάρτα σας, παραγγείλετε τη δική σας σήμερα μέσω email: blankatm156@gmail.com

      WhatsApp +17657050044

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι Γερμανός και προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

      Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

      Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

      Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου υπήρξε ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκή ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους

      Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

      Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως

      Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

      Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Αντί να πάρω ένα δάνειο, πήρα την ήδη προγραμματισμένη κενή κάρτα ΑΤΜ για ανάληψη έως και 5.000 $ ημερησίως για 30 ημέρες. Είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό γιατί πήρα το δικό μου την περασμένη εβδομάδα και το χρησιμοποίησα για να πάρω 50.000 $. Ο κύριος Mike δίνει την κάρτα μόνο για να βοηθήσει τους φτωχούς και τους άπορους, αν και είναι παράνομο, αλλά είναι κάτι ωραίο και δεν είναι σαν τους άλλους ανθρώπους που προσποιούνται ότι έχουν τις κενές κάρτες ATM. Και κανείς δεν πιάνεται όταν χρησιμοποιεί την κάρτα. πάρε το δικό σου από αυτόν τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Απλώς στείλτε του ένα email στο (blankatm002@gmail.com) whatsapp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη διαφώτιση +1(765) 705-0044

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. Hello
      We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
      Mobile | WhatsApp: +19893413179
      Email:mohammedahsan877@gmail.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβούλευα να κάνετε αίτηση για δάνειο με την Access Finance.

      Το όνομά μου είναι Scott, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης οικονομικός σύμβουλος. Έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλών επιτοκίων, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστοληπτικής ικανότητας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου. Είμαι εδώ για να προτείνω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Access frim για ένα δάνειο με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. είμαστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email:
      ( accessloanfirm2030@gmail.com ) Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +79258159150 για περισσότερες πληροφορίες.

      Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών, επαγγελματικών, στεγαστικών και ενοποιημένων δανείων που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

      ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
      * Προσωπικά δάνεια
      * Επιχειρηματικά δάνεια
      *
      Ανακαίνιση * Δάνεια Πελατών
      * Δάνεια αυτοκινήτων
      και τα λοιπά. ..


      Πώς να εφαρμόσει:

      Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
      Εταιρείες ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Access Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΝ

      Στείλτε μας Email στο: accessloanfirm2030@gmail.com

      Αριθμός WhatsApp: +79258159150

      Σχέση
      Κύριε Σκοτ
      accessloanfirm2030@gmail.com

      ΑπάντησηΔιαγραφή